31 DE MIGRANȚI, ASCUNȘI PRINTRE ROȘII, ÎN ÎNCERCAREA (EȘUATĂ) DE A TRECE ILEGAL GRANIȚA (VIDEO)

31 DE MIGRANȚI, ASCUNȘI PRINTRE ROȘII, ÎN ÎNCERCAREA (EȘUATĂ) DE A TRECE ILEGAL GRANIȚA (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, 31 cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un autocamion încărcat cu roșii, care se deplasa pe ruta Turcia-România, condus de un cetățean turc.

În data de 28.07.2023, în jurul orei 22.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean turc în vârstă de 44 de ani, care se afla la volanul unui autocamion în care transporta legume (roșii) pe ruta Turcia-România.

În baza analizei de risc, colegii noștri au procedat la efectuarea unui control amănunțit în compartimentul marfă al autocamionului, polițiștii de frontieră descoperind ascunse 31 persoane.

În cadrul cercetărilor, s-a constatat faptul că sunt cetățeni sirieni și nu dețin documente de identitate, iar din declarațiile acestora a rezultat faptul că șoferul avea cunoștința despre prezența acestora în autocamion.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, cetățenii sirieni, șoferul și autocamionul au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

IPTF GIURGIU

Poliţiştii de frontieră au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, 31 cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un autocamion încărcat cu roșii, care se deplasa pe ruta Turcia-România, condus de un cetățean turc. În data de 28.07.2023, în jurul orei 22.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/07/30/31-de-migranti-ascunsi-printre-rosii-in-incercarea-esuata-de-a-trece-ilegal-granita-video/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 30 iulie 2023 13:01

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.