AGLOMERAȚIE în FRONTIERA de la GIURGIU! În ultimele 24 de ore prin acest punct au trecut peste 45.000 de persoane ( 22.000, pe intrare și 23.000 pe ieșire)

AGLOMERAȚIE în FRONTIERA de la GIURGIU! În ultimele 24 de ore prin acest punct au trecut peste 45.000 de persoane ( 22.000, pe intrare și 23.000 pe ieșire)

Ca urmare a faptului că ne aflăm în plin sezon estival, și totodată în mini-vacanța de Sfânta Maria, din experiența anilor anteriori ne așteptăm la valori ridicate ale traficului în Punctul de Frontieră de la Giurgiu. 

În acest sens, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – așa cum ne-a fost transmis într-un comunicat – au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru fluidizarea traficului și asigurarea unui control operativ, respectiv suplimentarea  personalului destinat activităților de control, precum și suplimentarea numărului  arterelor de control, în funcție de numărul polițiștilor de frontieră bulgari și infrastructura punctului.

Conform acelorași surse în ultimele 24 ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, pentru aproximativ  22.000  persoane, 5.000 autoturisme și 1.200 camioane, iar pe sensul de ieșire din țară,  pentru  aproximativ 23.000 de persoane, 5.600 autoturisme și 1.200 camioane.

La momentul actual (12 august – după amiază) traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară pe câte patru artere de circulație pe sensul de intrare în țară și pe câte șase artere de circulație sensul de ieșire din țară.

Pentru autocamioane, valorile timpului de asteptare sunt în limite normale, circulația desfășurându-se pe câte patru artere de circulație pe sensul de intrare în țară și pe câte cinci artere de circulație pe sensul de ieșire din țară.

Reamintim că, la graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct.

ITPF Giurgiu recomandă participanților la traficul transfrontalier să pregătească din timp  documentele de călătorie, să verifice documentele necesare minorilor la intrarea în ţară, precum și să acceseze aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră care prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

(Jurnal)

 

Articolul AGLOMERAȚIE în FRONTIERA de la GIURGIU! În ultimele 24 de ore prin acest punct au trecut peste 45.000 de persoane ( 22.000, pe intrare și 23.000 pe ieșire) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Ca urmare a faptului că ne aflăm în plin sezon estival, și totodată în mini-vacanța de Sfânta Maria, din experiența anilor anteriori ne așteptăm la valori ridicate ale traficului în Punctul de Frontieră de la Giurgiu.  În acest sens, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – așa cum ne-a fost transmis într-un […]

Articolul AGLOMERAȚIE în FRONTIERA de la GIURGIU! În ultimele 24 de ore prin acest punct au trecut peste 45.000 de persoane ( 22.000, pe intrare și 23.000 pe ieșire) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/aglomeratie-in-frontiera-de-la-giurgiu-in-ultimele-24-de-ore-prin-acest-punct-au-trecut-peste-45-000-de-persoane-22-000-pe-intrare-si-23-000-pe-iesire/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 august 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.