Aparatul de curăţenie pe care LIDL îl vinde la cel mai mic preţ. Gospodinele vor face coadă, e clar!

Veste bună pentru clienții Lidl România! Celebrul retailer vine cu o ofertă tentantă pentru români chiar în a doua săptămână a acestui an. Un aparat de curățenie urmează să apară pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara, așa că acum este momentul potrivit să vă programați o plimbare la cumpărături. Prețul este unul tentant, comparativ cu alte produse similare de pe piață. Cu siguranță, gospodinele vor face coadă ca să-l achiziționeze!

Lidl scoate pe piaţă un aparat de curățenie

În a doua săptămână a acestui an, Lidl România a pregătit o surpriză extraordinară pentru clienții săi. Cunoscutul retailer a scos la vânzare câteva produse pentru casă.

Printre acestea se numără și un aparat de curățenie, care poate fi adecvat pentru pardoseli diferite precum laminat, gresie, parchet sau pardoseli din plastic.

De asemenea, acest aparat mai dispune de o perie rotativă detașabilă, ușor de curățat. În plus, acesta are un acumulator de 7.2 V și o putere de 2600 mAh.

Potrivit producătorilor, aparatul de curățat Silvercrest are un rezervor de apă curată de 300 de ml și un rezervor de apă murdară de 180 de ml.

Cu siguanță, acesta va fi la mare căutare, mai ales că prețul este de doar 499 lei. Aparatul se va găsi în magazinele Lidl din toată țara începând de ziua de luni, 10 ianuarie 2022.

Aparat de curatenie Lidl

Ce alte produse au fost incluse în ofertă

Așa cum am specificat și mai sus, Lidl scoate la vânzare mai multe dispozitive ideale pentru casă. În afară de aparatul de curățat, retailer-ul pune la bătaie și o comodă. Aceasta are următoarele dimensiuni: 57,6 x 94,8 x 32,9 cm.

Producătorul precizează că este rezistentă la zgârieturi și ușor de întreținut datorită stratului din rășină melaminică, așa că nu ezita să o achiziționezi. Prețul este doar de 199 de lei.

Tot la Lidl, românii pot găsi un aspirator vertical, 2 în 1. Acest aparat are o putere de 600 w și vine la pachet atât cu un accesoriu pentru spații înguste, cât și cu o perie de podea.

De asemenea, dispozitivul, produs de Silvercrest, are capacitatea de a se transforma rapid în aspirator de mână. Acesta se poate regla între 40 și 64 cm.

Un alt avantaj este acela că golirea compartimentului de praf se face foarte simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să apeși un singur buton. De asemenea, prețul este imbatabil. Clienții îl pot achiziționa la doar 149 de lei.

Retailerul german mai scoate la vânzare pentru clienții săi o etajeră din bamus, un taburet îmblănit, bandă LED RGB sau cuier pentru ușă. Mai multe produse puteți vedea AICI.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.