Ciprian Alexandru, liderul USR Giurgiu: Ministerul de Interne PNL este în colaps

Ciprian Alexandru, liderul USR Giurgiu: Ministerul de Interne PNL este în colaps

Ministrul PNL de interne în conferința de presă pe tema teribilului accindent de la 2 Mai, în care 2 tineri au fost uciși de un șofer drogat:

Câte aparate drugtest are Poliția Română?
Ministrul PNL nu știe.

De ce chiar dacă șoferului i-au fost găsite în mașină droguri, nu i-au fost luate probe care să demonstreze dacă acesta este drogat?
Ministrul PNL nu știe.

Cum se face că mașina oprită de două filtre de poliție neavând ITP (inspecție tehnica periodică) valabilă nu i-a fost ridicat certificatul de înmatriculare?
Ministrul PNL nu știe.

De ce mașinile BMW cumpărate de celălalt ministru PNL de interne nu sunt dotate cu kituri de testare pentru droguri, ele fiind cumparate la prețuri exorbitante?
Ministrul PNL nu știe.

De ce nu există aparate drugtest din abundență pe litoral, unde se știe că tinerii se distrează la maxim? Se pare că exista doar 6 pe tot litoralul.
Ministrul PNL nu știe.

De ce putinele aparate drugtest pe care le deține Politia Română dau rezultate eronat pozitive de 5-7%? Asta înseamnă că 7 oameni din 100 stau fără permis 4 luni până când ies rezultatele probelor biologice de la INML?
Ministrul PNL nu știe.

Cum e posibil ca la fiecare întrebare ministrul PNL sa răspundă cu “nu știu” sau “sunt detalii tehnice”?

La Giurgiu este și mai grav.

Mulți primari numesc și schimbă șefii de post care trebuie sa le fie supuși, pe la unele secții dosarele sunt ținute inexplicabil la sertar până la prescrierea faptelor, iar funcțiile de conducere se numesc preferențial, nu pe merite, etc.

PNL a distrus Ministerul de Interne, PNL-ul roșu va dispărea la coșul de gunoi al istoriei împreuna cu președintele Klaus.

Ciprian Alexandru – președinte USR Giurgiu

Ministrul PNL de interne în conferința de presă pe tema teribilului accindent de la 2 Mai, în care 2 tineri au fost uciși de un șofer drogat: Câte aparate drugtest…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/ciprian-alexandru-liderul-usr-giurgiu-ministerul-de-interne-pnl-este-in-colaps/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 21 august 2023 19:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.