Ciprian Alexandru, preşedintele USR Giurgiu: Ministerul de Interne PNL este în colaps!

Ciprian Alexandru, preşedintele USR Giurgiu: Ministerul de Interne PNL este în colaps!

ciprian alexandru

Ministrul PNL de interne în conferința de presă pe tema teribilului accident de la 2 Mai în care 2 tineri au fost uciși de un şofer drogat:
Câte aparate Drug Test are Poliţia Romană?
Ministrul PNL nu știe!
De ce chiar dacă șoferului i-au fost găsite în mașina droguri nu i-au fost luate probe care să demonstreze dacă acesta este drogat?
Ministrul PNL nu știe!
Cum se face că mașinii oprite de 2 filtre de poliţie neavând ITP ( inspecție tehnică periodică) valabilă nu i-a fost ridicat certificatul de înmatriculare?
Ministrul PNL nu știe!
De ce mașinile BMW cumpărate de celălalt ministru PNL de interne nu sunt dotate cu kituri de testare pentrut droguri, ele fiind cumpărate la prețuri exorbitante?
Ministrul PNL nu știe!
De ce nu există aparate Drug Test din abundență pe litoral, unde se știe că tinerii se distrează la maxim? Se pare că există doar 6 pe tot litoralul!
Ministrul PNL nu știe!
De ce puţinele aparate Drug Test pe care le deține Poliţia Română dau rezultate eronat pozitive de 5-7%? Asta înseamnă că 7 oameni din 100 stau fără permis 4 luni până când ies rezultatele probelor biologice de la INML?
Ministrul PNL nu știe!
Cum e posibil ca la fiecare întrebare ministrul PNL să răspundă cu “nu știu” sau “sunt detalii tehnice”?
La Giurgiu este și mai grav, mulți primari numesc și schimbă șefii de post care trebuie să le fie supuși, pe la unele secții dosarele sunt ținute inexplicabil la sertar până la prescrierea faptelor, funcțiile de conducere se numesc preferențial, nu pe merite, etc.accident 2 Mai
PNL a distrus ministerul de interne, PNL-ul roșu va dispărea la coșul de gunoi al istoriei împreuna cu țărănușul impostor de la Cotroceni.

Ministrul PNL de interne în conferința de presă pe tema teribilului accident de la 2 Mai în care 2 tineri au fost uciși de un şofer drogat: Câte aparate Drug Test are Poliţia Romană? Ministrul PNL nu știe! De ce chiar dacă șoferului i-au fost găsite în mașina droguri nu i-au fost luate probe care […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/ciprian-alexandru-presedintele-usr-giurgiu-ministerul-de-interne-pnl-este-in-colaps/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 21 august 2023 20:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.