Citroen C5 Aircross facelift: un nou limbaj de design și upgrade tehnologic

Citroen C5 Aircross a fost lansat în anul 2018 și a fost vândut până acum în peste 260.000 de exemplare, modelul fiind oferit și un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Compania franceză a decis să aplice un facelift pentru acest SUV și lansează pe acest model un nou limbaj de design.

Citroen C5 Aircross – ce aduce nou acest facelift la nivel de design

SUV-ul francez introduce un nou limbaj de design, cu curbe ce dezvăluie linii mai structurate. Partea frontală propune o nouă grilă mai modernă și Citroën C5 Aircross afișează noul logo al mărcii.

Semnătura luminoasă cu LED în formă de V, specifică noii identității vizuale a mărcii Citroen primește un efect 3D și farurile sunt unite prin benzi luminoase.

Logo-ul și semnătura luminoasă în formă de V sunt subliniate în partea inferioară a grilei de un bandou lăcuit negru, iar sub aceasta noul stil al zonei de admisie a aerului lărgește vizual partea din față.

Prizele de aer laterale sunt acum deschise și funcționale și bara de protecție față a primit un scut redesenat, iar capota are un nou profil.

În partea din spate C5 Aircross adoptă o nouă semnătură luminoasă tridimensională cu LED. Blocurile optice au aceeași dimensiune și sunt echipate acum cu lentile structurate de culoare închisă, care pun în evidență cele 3 module LED ce constituie semnătura luminoasă permanentă.

Acest facelift mai aduce și jante aliaj noi cu dimensiune pe 18 inch bi-ton diamantate și noua nuanță Glossy Black pentru carcasele oglinzilor retrovizoare.

Citroen C5 Aircross – ce aduce nou acest facelift la capitolul tehnologie

C5 Aircross primește un nou ecran tactil de 10 inch cu o ergonomie îmbunătățită și comenzi ale sistemului de climatizare ce pot fi accesate direct, iar afișajul este situat mai sus, pentru ca șoferul să nu își abată privirea de la drum.

SUV-ul primește noua generație de scaune Advanced Comfort cu spumă de înaltă densitate în mijloc și un alt strat suplimentar de spumă de 15 mm.

Consola centrală, de mari dimensiuni și înaltă, a fost modernizată cu inserții de material textil cu efect de piele și este disponibil un nou selector de viteze e-Toggle, precum și un nou buton pentru selectarea modurilor de condus.

Cotierele și consola centrală sunt îmbrăcate într-un material textil nou cu efect de piele neagră. Planșa de bord prezintă noi inserții din material textil cu efect de piele neagră structurată.

Citroen C5 Aircross – cât costă în România

Varianta de bază Citroen C5 Aircross cu motorul 1.2 PureTech de 130 CP și cutie manuală are un preț de pornire de la 27.000 de euro.

Dotările standard includ printre altele suspensie cu amortizare hidraulică progresivă, oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite cu semnalizator cu LED, aer conditionat manual, ecran de 8 inch pentru sistemul de infotainment sau scaun șofer cu reglaj longitudinal și pe înălțime.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.