Cîţu: Voi candida în Congresul PNL pentru o funcţie, toate la timpul lor

Premierul Florin Cîţu a declarat că va candida la Congresul PNL pentru o funcţie în partid, dar nu a precizat pentru care, adăugând că în acest moment se concentrează pe buget şi „toate la timpul lor”.

Florin Cîţu

„La acest moment mă concentrez pe buget, trebuie să avem un buget. Dacă vrem să avem performanţă în 2020 trebuie să mă concentrez pe buget, să avem un buget adoptat cât mai curând. Orice alte discuţii, eu zic că toate la timpul lor. Ne-am obişnuit să avem multe comentarii în spaţiul public, dar eu zic că trebuie să ţinem de principiul: totul la timpul lui. În momentul în care voi lua o decizie despre un anumit subiect, vom vedea atunci. Eu am spus că sunt vicepreşedinte al PNL, am o experienţă pe care am acumulat-o în aceşti patru ani de zile şi sigur că voi candida în Congresul PNL pentru o funcţie. Eu cred că pot să contribui la vârful PNL cu experienţa pe care am acumulat-o în această perioada”, a afirmat Cîţu, la Digi24, întrebat dacă va candida pentru şefia PNL, scrie Agerpres.

Întrebat dacă nu exclude varianta unei candidaturi, Cîţu a adăugat: „Am spus că discutăm toate la timpul lor, acum mă concentrez pe buget”.

Premierul a făcut precizări şi în legătură cu întâlnirile cu şeful statului.

„Preşedintele este cel care a negociat acest pachet mare – PRR, este cel care ştie cel mai bine cum trebuie să fie alocate aceste resurse şi este bine să ai întotdeauna, când discutăm zilnic, să ai pe cineva care vine cumva din afară să vadă cum evolează lucrurile. Este un lucru foarte bun, este aşa numitul fresh eye, nu este o perspectivă nouă. Eu am văzut că toţi am beneficiat din aceste discuţii cu domnul preşedinte, şi eu şi partenerii de coaliţie”, a mai spus Cîţu.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.