Deținuții Penitenciarului Giurgiu, au dovedit că sprijină campania de ecologizare a Municipiului!

Deținuții Penitenciarului Giurgiu, au dovedit că sprijină campania de ecologizare a Municipiului!

Conform unui comunicat al Primăriei Municipiului Giurgiu, un număr de 20 de persoane private de libertate, care își execută pedeapsa la Penitenciarul Giurgiu, au participat  la o acțiune de igienizare pe strada Gloriei și în apropierea Penitenciarului de Maximă Siguranță, strângând zeci de saci cu gunoi și deșeuri.

Activitatea face parte din campania al cărei motto este: „Îți iubești orașul? Fii cetățean responsabil” organizată de  Asociația “Prietenii de lângă tine”, Penitenciarul Giurgiu și municipalitate și care prevede lucrări de curățenie în parcuri, cimitirele și zonele verzi, timp de opt zile.

De asemenea, scopul campaniei mai presupune: conștientizarea populației în vederea colectării selective pe cele patru fracții, păstrarea curățeniei și sensibilizarea populației cu privire la problemele de mediu.

De precizat faptul că persoanele private de libertate ce au participat la acțiune,  au primit mulțumiri personale din partea primarului municipiului, Adrian Anghelescu pentru efortul depus.

Municipalitatea face totodată un apel către cetățeni să își îngrijească proprietățile, dar și să participe la înfrumusețarea orașului, iar mai presus de orice, să contribuie și să păstreze curățenia făcute de cei responsabili,  integritatea mobilierului stradal și a obiectelor din locurile de joacă și spații publice.

Regretabil este faptul că încercăm să devenim mai responsabili, igienizând orașul cu deținuții.  Pe de altă parte trebuie să fim conștienți că o parte dintre acești oameni privați de libertate nu sunt giurgiuveni, ci provin din diferite zone ale țării…

În consecință, noi giurgiuvenii ar trebui să luăm ca exemplu această acțiune și să ne alăturăm eforturilor administrației locale pentru ecologizarea orașului.

Un sfat de care ar trebui să țină seama în primul rând cei care, sub potecția anonimatului fac tot felul de comentarii malițioase, cerând permanent  Primăriei Giurgiu să se ocupe în EXCLUSIVITATE, de curățenia orașului.

(Jurnal)

Conform unui comunicat al Primăriei Municipiului Giurgiu, un număr de 20 de persoane private de libertate, care își execută pedeapsa la Penitenciarul Giurgiu, au participat  la o acțiune de igienizare pe strada Gloriei și în apropierea Penitenciarului de Maximă Siguranță, strângând zeci de saci cu gunoi și deșeuri. Activitatea face parte din campania al cărei motto este: […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/detinutii-penitenciarului-giurgiu-au-dovedit-ca-sprijina-campania-de-ecologizare-a-municipiului/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=detinutii-penitenciarului-giurgiu-au-dovedit-ca-sprijina-campania-de-ecologizare-a-municipiului
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 18 martie 2023 18:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.