Fost ministru în Guvernul Orban: „Nu se va reface coaliţia. S-a terminat! Pare că România va fi aruncată în braţele populiştilor”

„Chiar doriţi să ne păcălim singuri, să ne amăgim? Avem timp? E momentul, cu ambulanţele transportând bolnavii şi staţionând cu orele în curtea spitalelor ca să se elibereze un loc pentru internare, să analizăm când i-a trimis Dacian Cioloş SMS-ul lui Florin Cîţu şi ce i-o fi răspuns acesta, dacă i-a răspuns?

Groaznic trebuie să fie pentru un doctor să decidă pe cine internează şi pe cine nu, în condiţiile în care nu mai sunt locuri. Deja întreţinerea e mai scumpă şi nici nu am intrat în iarnă. Şi noi când ne certăm când nu ne vorbim, împingem lucrurile spre variante groaznice, avem orgolii. Putem să cerem la nesfârşit public fără orgolii. De fapt, avem”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Fostul ministru a subliniat că nu mai există sanşe pentru coaliţia de guvernare PNL-USR-UDMR. „Prefer să accept realitatea decât să mă păcălesc singură. Nu se va reface coaliţia. S-a terminat”, a transmis Violeta Alexandru.

De altfel, Violeta Alexandru a mai precizat că „dacă s-ar întâmpla ceva extraordinar şi s-ar stabiliza lucrurile”, liberalii tot nu ar putea să propună reforme pentru că nu vor avea susţinere în Parlament. 

„Nu se vor putea implementa (reformele n.r.) pentru că nu mai există, după cât am atacat USR, după cum încercăm să ne convingem asupra situaţiei create, un sprijin solid, pro-reforme în Parlament (avem, desigur, varianta PSD – PNL va plăti un cost enorm pentru această mişcare care se va vedea, oricât am ascunde)”, a mai spus aceasta.

Partidul Naţional Liberal nu se mai bucură de încrederea societăţii, susţine Violeta Alexandru, care anticipează că ţara noastră „va fi aruncată în braţele populiştilor”.

„Şi, cel mai grav, nici nu mai au oamenii încredere. (…) Pe fondul a ceea ce se anticipează în lunile următoare, pare că România va fi aruncată în braţele populiştilor. Nu voi rămâne tăcută, supusă, în faţa acestui previzibil scenariu. Ca să vezi că, de fapt, nu este totul despre bani, acces la putere şi la resurse. Este şi despre ce societate vei conduce”, a conchis aceasta. 

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.