Încă din data de 15 Decembrie aștept răspunsurile la cel de-al doilea set de 11 întrebări…

Încă din data de 15 Decembrie aștept răspunsurile la cel de-al doilea set de 11 întrebări adresate Ministerului Sănătății… răbdarea mea a luat sfârșit.

Motiv pentru care revin și spun:

Stimate domnule ministru Alexandru Rafila,

Subsemnatul Daniel MV Chitic, cetățean român domiciliat în București, …..,
formulez în temeiul art. 21 din Legea 544/2001 prezenta

RECLAMAȚIE
împotriva refuzului de a
răspunde la solicitarea de informații de interes public

cerute prin Cererea formulată în 15 Decembrie 2021 prin care
vă solicitam respectuos să îmi comunicați în termenul legal următoarele informații:

1. Care sunt motivele medicale și legale pentru care subsemnatul, persoană imunizată și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19, sunt discriminat în raport cu persoanele vaccinate și care NU sunt dovedite că sunt imunizate sau că dețin anticorpi împotriva COVID?

2. Care este motivul medical pentru care anticorpii dobândiți în urma trecerii prin boală nu mai sunt recunoscuți ca fiind eficienți din punct de vedere legal începând cu a 181-a zi după trecerea prin boală?

3. Care este motivul medical pentru care o persoană trecută prin boală și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19 trebuie să se vaccineze pentru a beneficia de drepturi egale cu persoana vaccinată dar nedovedită ca fiind deținătoare de anticorpi?

4. Există vreun pericol pentru persoanele trecute prin boală și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19 de a se vaccina împotriva cu Covid-19?

5. De ce nu sunt exceptate de la obligația de a prezenta certificatul ELECTRONIC COVID 19 persoanele care nu se pot vaccina din motive medicale, cum sunt cele enumerate la pagina 1 din documentul “Prospect: Informaţii pentru utilizator Comirnaty concentrat pentru dispersie injectabilă” Vaccin de tip ARNm COVID-19 (cu nucleozide modificate) Atenționări și precauții, repsepectiv“Înainte să vi se administreze vaccinul, adresați-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale dacă:

– Persoanele care au reacții alergice severe sau probleme la respirație apărute după orice alt vaccin injectabil sau după ce vi s-a administrat Comirnaty în trecut.
– Persoanele care au o boală severă sau o infecție cu febră mare. aveți o problemă legată de sângerare, vă apar vânătăi cu ușurință sau utilizați un medicament care previne cheagurile de sânge.
– Persoanele care au un sistem imunitar slăbit din cauza unei boli, cum este infecția cu HIV, sau din cauza unui medicament care afectează sistemul imunitar, cum este un corticosteroid.”

6. Dacă sunt imunizat în urma trecerii prin boală, de ce pentru a beneficia de drepturile și libertățile mele fundamentale conferite de Constituție trebuie să îmi asum riscurile prezentate la pagina 2 din prospectul Comirnaty, și anume „După vaccinarea cu Comirnaty au fost raportate cazuri foarte rare de miocardită (inflamare a mușchiului inimii) și pericardită (inflamare a învelișului inimii). Cazurile au apărut în principal în decurs de două săptămâni de la vaccinare, mai frecvent după a doua administrare a vaccinului și mai frecvent la bărbați mai tineri. După vaccinare, trebuie să fiți atent la semnele de miocardită și pericardită, cum ar fi dificultăți la respirație, palpitații și dureri la nivelul pieptului, și să solicitați imediat asistență medicală în cazul în care apar” ?

7. Există vreun pericol ca injectarea repetată, la intervale de timp de 6 luni sau mai mici, cu seruri catalogate ca “vaccinuri” care conțin ca si adjuvant nanoparticule lipidice (CPG 1018 sau altele) să inhibe sau chiar distrugă imunitatea celulară? 

8. Având în vedere că în proiectul de lege se prevede că “Obligația solicitării certificatului ELECTRONIC COVID-19 încetează în termen de 72 de ore de la data constatării îndeplinirii cumulative a următoarelor condiţii: a) scadere timp de 3 saptamani consecutive a numărului de cazuri la nivel national; b) incidența cumulată pe ultimele 14 zile la nivel național este mai mică de 1 la mie.

Dan MV Chitic – Telegram

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.