”, vă rugăm să ne precizați care va fi situația persoanelor nevaccinate dar trecut prin…

”, vă rugăm să ne precizați care va fi situația persoanelor nevaccinate dar trecut prin boală, sau vaccinate cu “schema incompletă” în situația în care ar redeveni incidente dispozițiile referitoare la obligativitatea prezentării certificatului ELECTRONIC COVID-19.

9. Având în vedere că singura categorie de boli care presupune administrarea unui tratament periodic asimilabil “vaccinării” (la intervale de timp de aproximativ 6 luni) sunt bolile prionice, vă rugăm să ne precizați dacă SARS-COV2 (covid 19) este sau nu o boală prionică.

10. Vă rugăm să ne precizați care este finalitatea dispoziției legale pe care o propuneți spre adoptare: protecția sănătății publice prin verificarea și certificarea imunității populației la virusul SARS-COV2 sau obligarea indirectă a populației să își administreze tratamentul medical cu vaccinurile care protejează de “forme grave de Covid19”?

11. Care este temeiul constituțional pentru restrângerea unor drepturi și libertăți fundamentale în funcțiune de acceptarea administrării unui tratament medical împotriva voinței mele, cu atât mai mult cu cât acest tratament este inutil atâta vreme cât eu sunt imunizat natural împotriva bolii?

Astfel, vă rog să constatați că de la data solicitării informațiilor mai sus menționate au trecut 44 zile, interval de timp ce depășește cu 14 zile termenul maxim prevăzut de art. 7 al. 1 din Legea 544/2001.

Având în vedere această situație contrară legii vă rog să dispuneți măsurile necesare pentru reintrarea în legalitate, și anume:

Vă rog respectuos pe această cale ca în temeiul art. 21 al. 1 din Legea 544/2001 să dispuneți tragerea la răspunderea disciplinara a celui vinovat de refuzul tacit de a răspunde la aceste întrebări și, totodată,
vă solicit în temeiul art. 21 al. 3 din Legea 544/2001 ca în termen de maximum 15 zile să oferiți informațiile de interes public solicitate prin Cererea de informații formulată în data de 15 Decembrie 2021 și reiterate prin prezenta.

Vă mulțumesc anticipat pentru solicitudine.

Cu stimă,

Dan MV Chitic 29.01.2022

Dan MV Chitic – Telegram

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.