Propunerea făcută de Irinel Columbeanu Monicăi Gabor la 10 ani de la divorţ. „Nu vreau să îi fac probleme” (exclusiv)

Irinel Columbeanu i-a făcut o propunere Monicăi Gabor, la 10 ani de la divorț și ne-a povestit totul. Cum a reacționat fosta scorpie de la Izvorani, vedeți în rândurile de mai jos. Fostul om de afaceri, ajuns acum la sapă de lemn, a vorbit și despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu fosta sa soție, despre care nu a vorbit niciodată, până acum.

Ce propunere i-a făcut Irinel Columbeanu Monicăi Gabor, la 10 ani de la divorț

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut o relație frumoasă și un mariaj la fel, până când situația nu a mai mers. Cei doi s-au despărțit, dar au rămas în relații bune, de dragul Irinucăi, fiica pe care o au împreună. Chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță, cei doi își mai vorbesc, destul de rar însă, dar atunci când o fac vorbesc minute în șir.

Monica Gabor și-a refăcut viața peste Ocean, după cum știm, alături de Mr.Pink, un chinez bogat. Fiica sa este la ea și pare că se simte foarte bine, chiar dacă este foarte ocupată și are orarul scris pe minute, după cum a recunoscut chiar tatăl său. Irinuca este un copil foarte ocupat și se împarte perfect între școală și celelalte activități. De-abia își găsește timp să savureze cartea scrisă de tatăl său, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

Ce propunere i-a facut Irinel Columbeanu Monicai Gabor, la 10 ani de la divort

„M-a impresionat, are timpul măsurat”

„Are doar 40 de minute libere înainte de culcare, când poate citi cartea. M-a impresionat, are timpul măsurat, are atâtea de făcut și de învățat încât totul e pe minute”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Fostul om de afaceri ne-a spus că lucrează intens la partea a doua a cărții sale. De data aceasta, Monica Gabor va avea un spațiu larg în cartea fostului său soț, deoarece reprezintă o amintire frumoasă pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar a spus că și-ar dori ca la lansarea celei de-a doua cărți, care va avea loc în luna februarie, să fie prezentă, dacă se poate și Monica Gabor. Propunerea a fost lnsată deja. Irinel a sunat-o pe Monica Gabor chiar la miezul nopții, cu ocazia zilei de naștere a fostei sale soții pentru a-i ura La mulți ani. Au vorbit mult la telefon, au depănat amintiri, iar Irinel a invitat-o la lansarea cărții sale.

Au vorbit la telefon

„E o diferență de 10 ore, așa că am vorbit cu ea la miezul nopții. Am vorbit de toate. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni și ea și Irina la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie anul acesta. A zis că studiază varianta, să mai vadă, că mai e ceva timp. Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe. Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară. Anul trecut în februarie ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, ne-a mărturisit Irinel Columbedanu.

Irinel Columbeanu i-a trimis un exemplar din prima sa carte și fiicei sale, irinuca, dar și soției sale. Monica Gabor a primit chiar și un autograf de la autor. „Monicăi, împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. P.S. Cam pe la pagina 187 (poate 9) tu de-abia veneai pe lume”, i-a scris Irinel fostei sale soții, cu care s-a căsătorit pe când aceasta avea doar 18 ani. Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în anul 2006 și au divorțat în 2011.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.