UPDATE Incident şocant în Vâlcea. Un bărbat şi-ar fi luat copilul în braţe şi s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

Update, ora 20:17 Poliţia Vâlcea a confirmat că între timp bărbatul care s-a aruncat în gol nu a supravieţuit, rănile suferite fiind incompatibile cu viaţa. 

Copilul de 7 ani în schimb se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. 

Ancheta fiind în curs, nu se poate comunica deocamdată motivul pentru care vâlceanul s-a aruncat de la etajul patru, în braţe cu copilul său.

– ŞTIREA INIŢIALĂ – 

Se ştie doar că este vorba despre un bărbat, cu vârsta în jur de 40 de ani şi un copil.  

Echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea s-au deplasat la intervenţie. Nu este clar dacă e vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere. 
Din primele informaţii, se pare că cel puţin unul dintre ei ar fi supravieţuit în urma căderii de la înălţime. 
Martori oculari susţin că un bărbat şi-a luat copilul în braţe şi s-a aruncat în gol. Incidentul şocant s-a produs în Cartierul Traian al municipiului Râmnicu Vâlcea. 
Poliţia Vâlcea a transmis următorul comunicat legat de acest incident: „Astăzi (5 ianuarie – n.r.), în jurul orei 16:00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani şi de copilul său minor, în vârstă de 7 ani. La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.
Vom reveni cu amănunte. 

Vă mai recomandăm şi:

 

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.