Ce face acum primul câștigător al emisiunii MasterChef. Lucrează într-un domeniu total diferit

În urmă cu 10 ani, Petru Buiuca a reușit să câștige prima ediție a emisiunii MasterChef. Bărbatul originar din Constanța avea doar 23 de ani și visa să ajungă un bucătar de succes. De atunci, tânărul plin de speranțe a dispărut complet din lumina reflectoarelor, iar recent a dezvăluit ce a făcut în ultimul timp și cum s-a schimbat viața lui. Iată în ce domeniu lucrează acum!

Ce s-a ales de Petru Buiuca, câștigătorul MasterChef

În anul 2012, Petru Buiuca a reușit să impresioneze jurații cu talentul său gastronomic desăvârșit, măiestria, eleganța culinară și a primit suma de 50.000 de euro. După participarea la MasterChef, tânărul și-a deschis o afacere, mai exact un studio de gătit. Cu toate astea, lucrurile nu au mers așa cum spera și a fost nevoit să renunțe la acest business.

„Când m-am înscris la MasterChef voiam doar să văd cât de bun sunt. Acum mi-am depășit toate așteptările. Sunt mult peste ceea ce credeam că pot să fiu. Și sunt uimit!

Am fost susținut de oameni super buni și asta m-a ajutat. Este un vis care sper să continue. Nu mă las! Muncesc! Și visez în continuare!”, spunea Petru Buiuca imediat după câștigarea concursului de gătit, conform protv.ro.

Deși a munci enorm pentru visul său, câștigătorul de acum 10 ani de la MasterChef a renunțat în cele din urmă la acest domeniu.

Petru Buiuca 

În ce domeniu lucrează acum Petru Buiuca

În anul 2016, Petru Buica și-a deschis o companie care oferea consultanță tinerilor care se pregăteau să devină miri, dar și această afacere s-a dovedit a fi neprofitabilă pentru câștigătorul primei ediții MasterChef. Ulterior, el și-a încercat norocul la Procter & Gamble, unde lucrează și în przent.

Petru Buiuca a ocupat mai multe funcții în cadrul acestei companii. Acum, el este Customer Supply Chain Senior Manager și este foarte mulțumit de modul în care își desfășoară activitatea.

MasterChef revine la Pro TV

Veste bună pentru fanii MasterChef! Astăzi, 12 ianuarie, începe o nouă ediție a show-ului culinar. Juriul va fi format din Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu.

Cei trei vor trebui să dea verdictele și să decidă soarta concurenților pasionați de gătit. Emisiunea va fi difuzată la Pro TV în serile de miercuri şi joi, de la ora 20:30. Câștigătorul va încasa suma de 50.000 de euro.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.