Decizia finală luată de Banca Transilvania. Cine își poate face cont în regim de urgență

Una dintre cele mai mari bănci din România le dă o veste extraordinar de bună clienților săi. Banca Transilvania, căci despre ea este vorba, a decis să le acorde anumitor oameni aflați în țară posibilitatea de a-și deschide cont în regim de urgență. Nu este nevoie decât de actul de identitate. Iată cine poate face asta!

Banca Transilvania, anunț important pentru clienţi

Banca Transilvania arată solidaritate cu Ucraina și anunță că oferă posibilitatea ucrainenilor care sosesc în țara noastră să benefieze de anumite servicii financiare. Mai exact, aceștia vor putea să își deschidă un cont bancar doar cu actul de identitate.

Astfel, ucrainenii vor putea benficia de serviciile bancare de care se bucură orice client obișnuit. Banca Transilvania a luat această decizie pentr a-i sprijinii pe acești oameni care trec de mai bine de o săptămână printr-un adevărat calvar pe care nici nu vrem să ni-l închipuim.

De asemenea, reprezentanții băncii anunță că oferă informatii despre serviciile sale bancare și în limba ucraineană, potrivit unei postări distribuite pe pagina oficială a Băncii Transilvania. Mai mult, ucrainienii vor avea la dispoziție și un call center menit să ofere în timp real informații cu privire la serviciile pe care le oferă banca.

„În momente critice ca acestea, credem în solidaritatea românilor și ne alăturăm și noi efortului de ajutorare a ucrainenilor afectați de război.

Punem la dispoziție metode de informare (site-ul BT și Call Center) în limba ucraineană și facilităm deschiderea de conturi curente pentru aceștia.

Poți să faci și tu parte din comunitatea celor care fac bine și poți dona direct din BT Pay. Împreună suntem mai puternici.”, se arată pe pagina de Facebook a Băncii Transilvania.

Banca Transilvania face un anunt important pentru clienti

Donații prin BT Pay pentru ucraineni

Banca Transilvania mai anunță că toți românii care doresc să ajute locuitorii Ucrainei pot să doneze bani prin intermediul aplicației BT Pay către următoarele ONG-uri:

Organizația Salvați Copiii – oferă asistență umanitară copiilor și familiilor acestora;
Hope and Homes for Children Romania – ajută ucrainenii sosiți în România și pe cei din Ucraina;
CERT-Transilvania – derulează campanii umanitare pentru ucrainenii afectați de război și spitalele.

Mai multe informații găsiți pe website-ul Banca Transilvania.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.