Polițistul din Phoenix cu origini românești, împușcat în cap luna trecută, poate deschide ochii și zâmbește celor dragi

Tyler Moldovan, 22 de ani, un ofițer de poliție din Phoenix, cu origini românești, care a fost împușcat cu aproape o lună în urmă, deschide ochii, zâmbește și îi recunoaște pe cei din jur, a declarat marți un purtător de cuvânt al departamentului, potrivit Newsweek.

Tyler Moldovan, care a absolvit academia de poliție în martie trecut, este în stare stabilă a declarat sgt Ann Justus. El „a suferit răni grave care i-au schimbat viața” și „va rămâne în spital pentru o perioadă nedeterminată de timp”.

În declarație se spune că una dintre multiplele răni de armă ale lui Moldovan a fost la cap.

Cum a fost împușcat Tyler Moldovan

Șeful poliției din Phoenix, Jeri Williams, a declarat că polițistul Tyler Moldovan efectua o patrulă într-un complex de apartamente în jurul orei 2 a.m., după ce poliția a fost sesizată printr-un apel la 911 că o mașină circulă haotic și cu mare viteză în zona respectivă.

Potrivit autorităților, suspectul a fost identificat în persoana lui Essa Williams, 24 de ani. Acesta a fost găsit ascunzându-se pe terasa unui apartament, moment în care a scos pistolul și a tras înspre ofițerul Moldovan.

Ofiţerul Moldovan îl întrebase pe suspectul pe care l-a identificat dacă are arme, iar acesta i-a spus că nu. În acel moment, suspectul a scos o armă şi l-a împuşcat pe ofiţerul de 22 de ani, Tyler Moldovan, de aproximativ opt ori, inclusiv în cap.

Individul a continuat să tragă în Moldovan după ce acesta a căzut la pământ. Apoi, atacatorul a fost imobilizat de colegii ofiţerului Moldovan.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.