WTA Melbourne: Irina Begu, eliminată în sferturi de Amanda Anisimova

Irina Begu (62 WTA) a fost eliminată în sferturile turneului „WTA Melbourne Summer Set 2”, sportiva noastră fiind învinsă în trei seturi, după un meci de mare luptă, de Amanda Anisimova (78 WTA – fostă semifinalistă la Roland Garros – ediția din 2019).

După un duel de o oră și 48 de minute, americanca a avut câștig de cauză, scor 2-6, 6-3, 6-2.

Irina a avut parte de un debut de meci fantastic: a bifat trei breakuri și s-a desprins la un greu de crezut 5-0. A cedat totuși două gameuri până la câștigarea setului, scor 6-2, dar jocul sportivei noastre a funcționat la un nivel înalt.

Problemele au apărut spre finalul manșei a doua, una în care Irina și-a cedat serviciul la scorul de 3-4. A fost un game în care Begu a avut șansele ei, dar nu a putut profita. Anisimova a închis setul al doilea la a treia încercare (6-3), iar duelul avea să fie dus în manșă decisivă.

Setul trei a fost unul pe care Irina nu va dori să și-l aducă aminte: multe erori, o cădere fizică, iar apoi una mentală.

Begu și-a cedat în două rânduri serviciul, iar Anisimova s-a impus fără emoții cu 6-2.

De știut:

Pentru parcursul de la WTA Melbourne Summer Set 2, Irina Begu va primi un cec în valoare de 5.800 de dolari și 60 de puncte în clasamentul WTA de simpu.

În clasamentul WTA live, Begu a înregistrat o urcare de cinci poziții, ea aflându-se în prezent pe locul 57, cu 1118 puncte acumulate.

Anisimova o conduce cu 2-0 în meciurile directe pe Begu, americanca impunându-se cu 7-6(6), 6-4 la Roland Garros, ediția din 2019.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.